Koop overeenkomst - Gerrit Rekers

Koopovereenkomst Een ieder die onze foto's en/of video’s gebruikt gaat akkoord met de door ons daaraan verbonden voorwaarden zoals hieronder weergegeven. Op al onze foto's rust copyright.

Wij verstrekken een licentie ‘Rights Managed’ of ‘Roalty Free’ afhankelijk van de mate van gewenst gebruik. De intellectuele eigendomsrechten gaan nooit over op de gebruiker. Distributie, vermenigvuldiging, verspreiding of beschikbaar stellen van onze foto's en/of video’s aan derden is zonder schriftelijke toestemming uitdrukkelijk verboden.


Licentie Rights Managed : Van het digitale bestand mogen afdrukken gemaakt worden voor eigen gebruik (niet voor commerciële doeleinden). Het digitale bestand mag éénmalig gebruikt worden bij een artikel in gedrukte nieuwsmedia (niet voor internet). Prijs vanaf € 95,— ex.Btw In overleg afhankelijk van de mate van gebruik en oplage.


Licentie Royalty Free : Tegen betaling van een éénmalige vergoeding krijgt u het recht om de bestanden voor drukwerk, internet, publicatie enz. met bronvermelding te gebruiken. Prijs vanaf € 225— ex.Btw In overleg afhankelijk van de mate van gebruik, en het soort foto, voor wild foto,s en luchtfotografie rekenen wij een toeslag.


Foto's die besteld worden als print of canvas zijn niet bedoeld voor commercieel gebruik.